Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Trusis tumšajā alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliels trusis
  • 200 g speķa
  • 2 sīpoli
  • 1 l tumšā alus
  • Karote sinepju
  • Karote etiķa
  • Pēc garšas cukurs
  • Pēc vajadzības sarīvētas kaltētas maizes garozas
  • Karote sviesta
  • 5 lauru lapas
  • šķipsna timiāna
  • Gabaliņš lupstājapipari un sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastrolī izkausējam sviestu un gabaliņos sagrieztu speķi. Smalki sagrieztu sīpolu apcepam zeltainu un uz tā uzliekam porcijās sadalīto trusi, kuru strauji apcepam. Gaļu izņemam, sīpoliem pievienojam garšvielas, sakapātu lupstāju, sinepes, etiķi, cukuru un sāli. Visu apcepam, uzlejam alu un saliekam atpakaļ apcepto gaļu. Uzliekam vāku un sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam un mērci sabiezinām ar rīvēto maizi. Labi savārītu tad izkāšam uz gaļas porcijām un noliekam piesegtu siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas