Trusis tumšajā alū

Sastāvdaļas

  • 1 neliels trusis
  • 200 g speķa
  • 2 sīpoli
  • 1 l tumšā alus
  • Karote sinepju
  • Karote etiķa
  • Pēc garšas cukurs
  • Pēc vajadzības sarīvētas kaltētas maizes garozas
  • Karote sviesta
  • 5 lauru lapas
  • Šķipsna timiāna
  • Gabaliņš lupstājapipari un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastrolī izkausējam sviestu un gabaliņos sagrieztu speķi. Smalki sagrieztu sīpolu apcepam zeltainu un uz tā uzliekam porcijās sadalīto trusi, kuru strauji apcepam. Gaļu izņemam, sīpoliem pievienojam garšvielas, sakapātu lupstāju, sinepes, etiķi, cukuru un sāli. Visu apcepam, uzlejam alu un saliekam atpakaļ apcepto gaļu. Uzliekam vāku un sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam un mērci sabiezinām ar rīvēto maizi. Labi savārītu tad izkāšam uz gaļas porcijām un noliekam piesegtu siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi