Alus un olu konjaks

Sastāvdaļas

  • 0.5 l gaišā alus
  • 3 olu dzeltenumi
  • 100 g pūdercukura
  • Dažas krustnagliņas
  • Gabaliņš kanēļmizas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastrolī ielejam alu, pieliekam garšvielas un pavārām, lai garšvielas ievilktos, un nokāšam. Bļodiņā virs tvaikiem saberžam olu dzeltenumus ar cukuru. Beršanas laikā pamazām pielejam sagatavoto alu. Nepārtraukti maisot, vārām tik ilgi, kamēr alus ar dzeltenumiem labi savienojies un sabiezējis. Ļaujam labi atdzist un ar stikla karoti salejam glāzēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi