Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti tomāti ar alu

Cepti tomāti ar alu

FOTO: Shutterstock

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 -5 lieli tomāti
  • 8 olas
  • 200 g cietā siera
  • 5 tējk. sviesta
  • 0.3 l gaišā alus
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Tomātus labi nomazgā, noblanšē un sagriež biezās šķēlēs.
  2. Šķēles kārto pannā vai cepamajā traukā. Virsū uzlej sakultu olu, apkaisa ar rīvētu sieru un uzlejam vismaz 0,3 l alu.
  3. Cep kamēr siers paliek brūns.
  4. Labu apetīti.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas