Cepti tomāti ar alu

Cepti tomāti ar alu
Foto: Shutterstock
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 -5 lieli tomāti
  • 8 olas
  • 200 g cietā siera
  • 5 tējk. sviesta
  • 0.3 l gaišā alus
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Tomātus labi nomazgā, noblanšē un sagriež biezās šķēlēs.
  2. Šķēles kārto pannā vai cepamajā traukā. Virsū uzlej sakultu olu, apkaisa ar rīvētu sieru un uzlejam vismaz 0,3 l alu.
  3. Cep kamēr siers paliek brūns.
  4. Labu apetīti.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi