Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Āboli griljāžā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Sezama sēkliņas
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež ābolus kubiņos, katliņā izkausē 1 ēdamk. sviesta, ieber 2 gl. cukura un kausē, līdz cukurs pilnīgi izkusis un paliek brūns. Ābolus mērc karstajā cukura masā, pēc tam apkaisa ar sezama sēkliņām. Ēd karstus, pirms tam iemērcot aukstā ūdenī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas