Sīpolu krēmzupa

Sastāvdaļas

  • 5 lieli sīpoli
  • 1 /2 paciņa rīsu
  • Kausētais siers
  • Buljona kubiņš (vistas gaļas)

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus sacep, sagrieztus ripiņās. Buljonā (apm. 0,5 l ūdens) izvāra rīsus. Sīpolus pievieno zupai, pavāra. Pēc apm. 2 minūtēm pievieno zupai mazo paciņu kausētā siera un uzvāra. Gatavs! Zupai jābūt biezai!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi