Risoto ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • Lobītās garneles (apm. 2 saujas)
  • 2 vārītas olas
  • Paprika
  • Tomāts
  • 2 paciņas vārītu rīsu
  • Sausais baltvīns
  • Rīvēts parmesāna siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Pusglāzi baltvīna ielej katliņā un ļauj apm. 1 minūti pavārīties, tad pievieno garneles un sautē vēl minūti.
  2. Apceptu papriku un tomātu pievieno garnelēm, tad pieliek rīsus un to visu liek cepeškrāsnī kopā ar permesāna sieru un sīki, sīki sasmalcinātām olām.
  3. Mitrumam nedaudz pārslaka vīnu. Cep aptuveni 10 minūtes. Pēc tam gatavs!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi