Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alus gulašs no brieža kakla

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Brieža kakla gabals bez kauliem, sagriezts vienādos mazos gabaliņos
  • Brieža tauki
  • Cik gaļas tik sīpolu
  • Gabaliņš speķa bez ādas
  • Pēc vajadzības "grieztais" alus - puse gaišā un puse tumšā
  • Pipari, sāls, malta sarkanā paprika
  • Piestiņā saberztas 3 krustnagliņas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • šķipsna timiāna
  • Karote drupinātu ķimeņu
  • Glāze skāba krējuma
  • Sarīvēta kaltēta maize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsētajos brieža taukos apcepam smalki sagrieztu sīpolu, pieliekam sagrieztu speķi, uzberam papriku, brīdi pacepam, pievienojam sagriezto gaļu, pieliekam sāli, piparus, timiānu, drupinātas ķimenes, ar sāli saberztus ķiplokus un krustnagliņas. Pēc vajadzības pielejam alu un cepeškrāsnī zem vāka sautējam mīkstu. Sautēšanas laikā papildinām alu. Kad gaļa ir gandrīz mīksta, to iebiezinām ar rīvētu maizi, pēc garšas pasālām. Gatavu nostādinām un pielejam skābo krējumu. Vairs nevārām. Pa lielākai daļai pasniedzam ar maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas