Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Stirnas gulašs ar sēnēm alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg stirnas pleca gabala
  • 500 g liesākas žāvētas krūtiņas
  • Cik gaļas tik sīpolu, vislabāk sarkano
  • Glāze dārzeņu lečo
  • 200 g svaigu sēņu, vislabāk baraviku
  • 5 karotes tauku
  • Pēc garšas peperoni
  • Sāls, pipari, saldā paprika, majorāns vai kaltēta raudene, drupinātas ķimenes
  • Krūzīte kečupa pēc vajadzības gaišais alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukos apcepam smalki sagrieztus sīpolus, apkaisām ar papriku, sacepam, ieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, apsālām un iepiparojam. Restējam, pieliekam šķēlītēs sagrieztas sēnes, un salmiņos sagrieztu žāvēto krūtiņu, lečo, smalki sagrieztus peperonus, ar smeļamo kausiņu pielejam alu un zem vāka sautējam, līdz gaļa mīksta. Citā traukā gatavojam mērci. Taukos apcepam smalki sagrieztus sīpolus, pieliekam malto papriku, kečupu, piparus, drupinātas ķimenes, sāli, pielejam medījuma kaulu buljonu un atlikušo alu. Ietvaicējam līdz taukiem, iesijājam smalkos miltus, sacepam, uzlejam buljonu un alu, pieliekam saberztus ķiplokus un majorānu un pavārām. Mērci izkāšam. Šķīvī kārtojam gaļas maisījumu ar sēnēm un žāvēto krūtiņu un pārlejam ar pagatavoto mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas