Kotletes alū

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas - vienādos daudzumos cūkas un liellopa
  • 2 veģi vai radziņi
  • 2 olas
  • Pēc vajadzības piens
  • Gabaliņš speķa
  • Sāls, pipari
  • Miziņa no pus citrona
  • Karote sviesta
  • 0.5 l gaišā alusRīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu samaisām ar izmērcētiem un saspaidītiem veģiem, pievienojam kubiciņos sagrieztu speķi, sāli, garšvielas, olas, citrona miziņu un pēc vajadzības rīvmaizi. Mīklu labi samīcām un veidojam kotletes, kuras no abām pusēm apcepam sviestā. Atlikušajam sviestam pielejam alu, mazliet pavārām, ieliekam kotletes un zem vāka liekam sautēties. Sautēšanās laikā tās apgrozām un pārlejam ar sulu. Pasniedzam ar sagrūstiem kartupeļiem un sīpoliem un sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi