Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zirga gaļas karbonādes alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļa no zirga ciskas
  • Sāls
  • Tauki
  • Sīpols
  • Selerija
  • 5 lauru lapas
  • 10 pipargraudi
  • 5 kadiķogas
  • 1 l gaišā alus
  • Maizes garozas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zirga cepeša gabalu sagriežam karbonādēs, apmēram 150 g. Tās sadauzām, malās iegriežam, lai nesarullējas, apsālām un no abām pusēm strauji apcepam. Izņemam un taukos pēc gaļas apcepšanas cepam smalki sagrieztus sīpolus un sarīvētu mazāku seleriju. Pieliekam lauru lapas, piparagraudus un kadiķogas, aplejam ar alu un šajā uzlējumā zem vāka sautējam karbonādes mīkstas. Tad mīksto gaļu izņemam un sulu iebiezinām ar maizes garozām. Kad mērce pietiekami bieza, uzkāšam to gaļai un zem vāka noliekam siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas