Teļa smadzenītes ar majonēzi

Sastāvdaļas

  • Smadzenītes
  • Citrons
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 4 olas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Glāze majonēzes
  • 1 liels sīpols
  • Skābi gurķi
  • Pētersīļu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smadzenītes novārām ūdenī ar citronu, novārītām noņemam plēves un, kamēr iespējams, sagriežam šķēlēs. No miltiem, olu dzeltenumiem un alus, sāls un pipariem uzkuļam mīklu, olu baltumus saputojam un lēni iemaisām mīklā. Sīpolus, gurķus un pētersīļu lapas sakapājam smalki un samaisām ar majonēzi. Šai mērcei pievienojam sagatavotās smadzenītes un tad tās mērcam mīklā un cepam sakarsētā eļļā. Varam ēst ar kartupeļu biezputru vai arī aukstas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi