Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa smadzenītes ar majonēzi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Smadzenītes
  • Citrons
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 4 olas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Glāze majonēzes
  • 1 liels sīpols
  • Skābi gurķi
  • Pētersīļu lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smadzenītes novārām ūdenī ar citronu, novārītām noņemam plēves un, kamēr iespējams, sagriežam šķēlēs. No miltiem, olu dzeltenumiem un alus, sāls un pipariem uzkuļam mīklu, olu baltumus saputojam un lēni iemaisām mīklā. Sīpolus, gurķus un pētersīļu lapas sakapājam smalki un samaisām ar majonēzi. Šai mērcei pievienojam sagatavotās smadzenītes un tad tās mērcam mīklā un cepam sakarsētā eļļā. Varam ēst ar kartupeļu biezputru vai arī aukstas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas