Sākums > Receptes > Uzkodas

Sardeles tumšā alū (10 dzīrotāji)

2005. gada 15. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sardeles nomizojam, sagraizām ezītī, ieliekam ar taukiem ieziestā cepamā pannā. Tad sardeles apcepam no visām pusēm un sakārtojam ar ezīti uz augšu, uzlejam alu un uzberam piparus un čilli. Pannu liekam cepeškrāsnī un apmēram 15 min sautējam. Pēc tam pievienojam rupji sagrieztu sīpolu un rīvētu ķiploku. Ja nepieciešams, pielejam alu. Pēc 20 min. pievienojam lečo un sakapātus peperonus un apmēram pusstundu sautējam uz lēnas uguns. Īsi pirms beigām sardelēm uzlejam kečupu un ļaujam uzvārīties. Varam pasniegt kā siltās uzkodas vai piekodas alum ar maizi.
Uz augšu