Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kārā aldara gulašs

2005. gada 15. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu no stilba sagriežam vienādos gabaliņos. Sīpolu notīrām un sagriežam. Kastrolī sakarsējam taukus un tajā apcepam sīpolu līdz brūnumam. Pieberam malto papriku, ieliekam sagriezto gaļu un no visām pusēm to apcepam. Tad pēc garšas pieliekam sāli, piparus, pievienojam drupinātas ķimenes, tomātu pastu, pielejam ar smeļamo kausu ūdeni un zem vāka sautējam mīkstu. Pēc tam gaļu izņemam, sulai pielejam alu un iebiezinām ar rīvētām maizes garozām. Mērci labi savārām. Beigās pieliekam majorānu, ar sāli saberztu ķiploku un mērci uzkāšam gaļai, kurai jau esam pielikuši speķa gabaliņos apceptas sēnes. Gulašu samaisām, uzliekam vāku un noliekam siltumā lēnām pavārīties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem un gaļu dekorējam ar sīpola ripiņām un kapātu lupstāju.
Uz augšu