Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alus gulašs ungāru gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas no stilba
  • Tauki
  • 1 kg sīpolu
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 2 svaigas paprikas
  • 5 cieti tomāti
  • 1 kg kartupeļu
  • Malta sarkanā asā paprika
  • Sāls
  • 0.5 l gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztu sīpolu kastrolī apcepam līdz zeltainumam. Pievienojam gabaliņos sagrieztu stilbu, strauji apcepam, apkaisām ar papriku un pielejam mazliet ūdens. Pieliekam sāli un zem vāka sautējam. Kad gaļa ir pusmīksta, pieliekam saberztu ķiploku, tomātus, svaigo papriku, nomizotus un lielos gabalos sagrieztus kartupeļus. Pielejam alu un sautējam mīkstu. Noņemam no uguns un noliekam siltumā, līdz tauki uznāk virspusē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas