Ābolu pudiņš ar rīvmaizi

Sastāvdaļas

  • 1.7 kg āboli
  • 330 g cukurs
  • 120 g sviests
  • 4 olas
  • 850 ml piens
  • 120 g rīvmaize
  • 2 g kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar 100 g cukura.Saputo atlikušo cukuru ar sviestu, iemaisa rīvmaizi, pienu, kanēli, sagrieztus ābolus.Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Iepilda veidnē un cep 200 oC temperatūrā 20-30 min. Pēc cepšanas nedaudz atdzesē,izņem no veidnes.Klāt var pasniegt pienu vai krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi