Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu pudiņš ar rīvmaizi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.7 kg āboli
  • 330 g cukurs
  • 120 g sviests
  • 4 olas
  • 850 ml piens
  • 120 g rīvmaize
  • 2 g kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar 100 g cukura.Saputo atlikušo cukuru ar sviestu, iemaisa rīvmaizi, pienu, kanēli, sagrieztus ābolus.Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Iepilda veidnē un cep 200 oC temperatūrā 20-30 min. Pēc cepšanas nedaudz atdzesē,izņem no veidnes.Klāt var pasniegt pienu vai krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas