Alus kartupeļu pončiki

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 5 karotes pusrupju miltu
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Gabals liesa žāvēta šķiņķa
  • 3 lieli kartupeļi
  • Sāls un pipari
  • Mīkla
  • Smalkie milti pēc vajadzības
  • Tieši tikpat gaišā alus
  • 3 olas
  • Rīvmaize
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. No alus, olām un miltiem sataisām mīklu, līdzīgu kā pilināšanai zupā. Kartupeļus novārām, nomizojam, noliekam atdzist un sagriežam mazos gabaliņos. Šķiņķi sagriežam salmiņos. Olas samaisām ar miltiem un alu. Bļodā visu labi samaisām. Cepešpannu izziežam ar sviestu, apkaisām ar rīvmaizi un salejam tajā maisījumu. Sacepam brūnu, liekam atdzist un sadalām porcijās. Tad sagrieztās porcijas mērcam pagatavotajā mīklā un cepam sakarsētā eļļā brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi