Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 8 karotes cukura
  • 8 karotes sausā maizes kvasa vai smalki rīvētas rupjmaizes

Pagatavošana

40 min.
  1. No visām sastāvdaļām samaisa viendabīgu mīklu.
  2. Izcep divas vienāda biezuma ripas.
  3. Pēc atdzišanas pārgriež tās uz pusēm, kārto tās tortes formā, pa vidu smērē putukrējumu, kas sajaukts ar ievārījumu.
  4. Virspusi dekorē ar putukrējumu un augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi