Sautēti kabači ar sīpoliem, tomātiem, papriku

Sastāvdaļas

  • 1 normāla lieluma vai 2 mazi kabači
  • Vismaz 2 sīpoli
  • 3 -4 tomāti
  • 1 paprika
  • Žāvēta gaļa (var nelikt)
  • Eļļa apcepšanai
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Ja kabacis jauns, var nemizot un neņemt ārā sēklas, tikai nomazgāt. Ja kabacis nobriedušāks, tas jānomizo un jāizņem vidus.
  2. Kabaci sagriež šķēlēs un tad kubiciņos, liek pannā ar eļļu (nedaudz) un nedaudz apcep, pa laikam apmaisot.
  3. Kamēr kabači cepas, sagriež šķēlītēs sīpolus (cik smalki katram patīk), gabaliņos tomātus, nedaudz sīkāk papriku.
  4. Kad kabači apcepušies (to jau var redzēt), ber klāt sagrieztos sīpolus, tomātus, papriku (ja grib sātīgāku, tad arī zāvēto gaļu), pieber sāli pēc garšas, uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 10-15 minūtes, ik pa laiciņam apmaisot. Kad pamazām iztvaikojos šķidrums un kabači ir mīksti, pievieno kādu ēdamkaroti krējuma.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi