Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jaunlopu gaļa podiņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g jaunlopa gaļas
  • Glāze sausā galda vīna
  • 3 sīpoli
  • 6 cieti novārītas olas
  • 150 g sviesta
  • 300 g krējuma
  • 150 g sierapēc garšas - sāls un pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 25 - 30 g lielos gabaliņos sagrieztu gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, ieliek traukā un pārlej ar vīnu. Uz divām stundām noliek vēsumā marinēties.
  2. Sīpolus sasmalcina un apcep 2 ēdamkarotēs sviesta.
  3. No marinādes izcelto un uz salvetes nosusināto gaļu, sviestā uz ātras uguns apbrūnina.
  4. Ar sviestu labi ieziestā māla bļodiņā liek pusi gaļas, uzkaisa sīpolus, ieliek ar pusi krējuma un sāli sajauktas sasmalcinātas olas un visam virsū atkal gaļu. Uzlej atlikušo krējumu. Pārkaisa ar rīvētu sieru. Līdz 200 - 220 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram 50 minūtes. Pasniedz tajā pašā podiņā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas