Jaunlopu gaļa podiņā

Sastāvdaļas

  • 800 g jaunlopa gaļas
  • Glāze sausā galda vīna
  • 3 sīpoli
  • 6 cieti novārītas olas
  • 150 g sviesta
  • 300 g krējuma
  • 150 g sierapēc garšas - sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. 25 - 30 g lielos gabaliņos sagrieztu gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, ieliek traukā un pārlej ar vīnu. Uz divām stundām noliek vēsumā marinēties.
  2. Sīpolus sasmalcina un apcep 2 ēdamkarotēs sviesta.
  3. No marinādes izcelto un uz salvetes nosusināto gaļu, sviestā uz ātras uguns apbrūnina.
  4. Ar sviestu labi ieziestā māla bļodiņā liek pusi gaļas, uzkaisa sīpolus, ieliek ar pusi krējuma un sāli sajauktas sasmalcinātas olas un visam virsū atkal gaļu. Uzlej atlikušo krējumu. Pārkaisa ar rīvētu sieru. Līdz 200 - 220 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram 50 minūtes. Pasniedz tajā pašā podiņā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi