Ceļmallapu un gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 150 g jaunu, svaigi plūktu ceļmallapu
  • 100 g vārītas gaļas
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļo lociņu
  • 1 ēdamkarote rīvētas mārrutka saknes skaidiņu
  • Majonēze pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ceļmallapas pārlasa, nomazgā vispirms tekošā, pēc tam - etiķūdenī. Notecinātas sagriež un samaisa ar mārrutkiem. Pievieno sagrieztu gaļu un lociņus. Pārlej ar majonēzi (var izmantot arī krējumu) un samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi