Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jāņogās un citronos marinēta vistas gaļa

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Garšvielas šašlikam
  • Citroni un/vai jāņogas
  • Sīpols
  • Univ.garšv.mais
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sadala vistu nelielos gabaliņos, liek traukā.
  2. Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas (uz 1 vistu jāņem 1 paciņa), pievieno nomizotu un gabaliņos sagrieztu citronu. Ja pievieno jāņogas, tad tās pirms pievienošanas samīca ar stampu.
  3. Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek slogu.
  4. Pēc 1 stundas droši var cept, bet ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas