Jāņogās un citronos marinēta vistas gaļa

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Garšvielas šašlikam
  • Citroni un/vai jāņogas
  • Sīpoli
  • Univ.garšv.mais

Pagatavošana

80 min.
  1. Sadala vistu nelielos gabaliņos, liek traukā.
  2. Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas (uz 1 vistu jāņem 1 paciņa), pievieno nomizotu un gabaliņos sagrieztu citronu. Ja pievieno jāņogas, tad tās pirms pievienošanas samīca ar stampu.
  3. Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek slogu.
  4. Pēc 1 stundas droši var cept, bet ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi