Kāršu pupiņas ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 200 g pupiņas
  • 25 g valriekstu
  • Galda etiķis, sāls, pipari, pētersīļi pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagrieztas gabaliņos pupiņas izvārīt neleilā ūdens dauduzmā bez sāls. Pārlitk salātu traukā, apkaisīt ar aptuveni 1/5 tējkarotes piparu, sasmalcinātiem rieksriem un sāli, uzliet kādas pusotra ēdamkarotes 3%-5% etiķa (labi der gaišais vīnogu etiķis), uzkaisīt sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un samaisīt. Ļaut pastāvet 20 minūtes, lai savelkas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi