Zemenes (ķirši) ar riekstiem medū

Sastāvdaļas

  • 500 g zemenes (var arī ķiršus)
  • 200 g medus
  • 100 g grauzdētu riekstu (lazdu, Indijas, mandeles

Pagatavošana

5 min.
  1. Jāgatavo vismaz 2 stundas pirms pasniegšanas.
  2. Tīras ogas ielikt traukā un pārliet ar medu un sakapātiem grauzdētiem riekstiem. Ielikt ledusskapī uz 2 stundām.
  3. Pasniedzot izrotā ar putukrējumu vai porciju šķīvjos pārlej ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi