Rupjmaizes zemeņu deserts

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 šķēles apgrauzdēta rupjmaize
  • 200 gr dārza vai meža zemenes
  • 1 ēd.k. cukurs
  • ¼ tējk. citrona miziņa
  • Naža gals maltas krustnagliņas
  • Dažas lapas svaigas piparmētras
  • Putukrējums rotāšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē vai samaļ rupjmaizi, sajauc ar cukuru un garšvielām.
  2. Lielās zemenes sagriež, mazākas, ne tik glītas, saspaida putriņā.
  3. Zemenēs iejauc sasmalcinātajā rupjmaizē.
  4. Liek ledusskapī, lai savelkas.
  5. Pasniedzot katrai porcijai uzspiež putukrējuma rozi un rotā ar piparmētras lapu, kuru pirms pasniegšanas viegli paburza, lai vairāk smaržotu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi