Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes zemeņu deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 šķēles apgrauzdēta rupjmaize
  • 200 gr dārza vai meža zemenes
  • 1 ēd.k. cukurs
  • ¼ tējk. citrona miziņa
  • Naža gals maltas krustnagliņas
  • Dažas lapas svaigas piparmētras
  • Putukrējums rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē vai samaļ rupjmaizi, sajauc ar cukuru un garšvielām.
  2. Lielās zemenes sagriež, mazākas, ne tik glītas, saspaida putriņā.
  3. Zemenēs iejauc sasmalcinātajā rupjmaizē.
  4. Liek ledusskapī, lai savelkas.
  5. Pasniedzot katrai porcijai uzspiež putukrējuma rozi un rotā ar piparmētras lapu, kuru pirms pasniegšanas viegli paburza, lai vairāk smaržotu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas