-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Rupjmaizes zemeņu deserts
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 šķēles apgrauzdēta rupjmaize
-
200 gr dārza vai meža zemenes
-
1 ēd.k. cukurs
-
¼ tējk. citrona miziņa
-
Naža gals maltas krustnagliņas
-
Dažas lapas svaigas piparmētras
-
Putukrējums rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sarīvē vai samaļ rupjmaizi, sajauc ar cukuru un garšvielām.
-
Lielās zemenes sagriež, mazākas, ne tik glītas, saspaida putriņā.
-
Zemenēs iejauc sasmalcinātajā rupjmaizē.
-
Liek ledusskapī, lai savelkas.
-
Pasniedzot katrai porcijai uzspiež putukrējuma rozi un rotā ar piparmētras lapu, kuru pirms pasniegšanas viegli paburza, lai vairāk smaržotu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs