Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
44
Jaunākie Vecākie
S
Sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ui garsigi jau 2 reizi taisu es tikai liku klat vel papriku un pasniedzu parkaisitu ar lokiem un dillem. -:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jaanis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jaagatavo uz speciaalaas lazanjas trauka un sanaak vairaakas plaakshnju kaartinjas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Savādāka recepte nekā klasiskā. Es izmantoju tomātus savā sulā,baltvīnu,izvāriju to visu,ķiploki,sīpoli apcepti klāt,bi''sku svaigo bazaliku-un sablenderēju. bešamelu taisiju kā receptē,tikai uz acs mēru. gaļu cepu atsevišķi. un vēl gudrība sekojoša-sieru virskārtiņai jāber pēctam,lai siers nesadeg,jo es savu lazanju cepu stundu,lai viss ir sulīgāks.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Amy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piekrītu Dacei, bija par maz sastāvdaļu..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanaca loti garšīgi..
vienīgais es pievienoju mazāk ūdeni
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
enija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ta gala ir mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnam
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par maz sastsastāvdaļu vai par lielu panna, sanāca tikai 2 plānām kārtiņām. nākamreiz viss ies dubultā.. ā un tomātu mērce ies četrkārtīgi, tas pats attiecas uz sieru.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
tttyyy gatis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nelabs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
losis 24cm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nnnnnnnu nu. Nu jaa recepte suuds taadu vispaar eest nevar. Labi pameginashu uztaisit.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
maris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanaca loti garsigi, prmo reizi taisiju. Plaksnes nemerceju, krasni liku uz 30min, bet izskatijas, ka butu pieticis ari ar 20min, siers tads tumsi bruns gar malam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sarmulis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Latvijā nekur neesmu ēdusi garšīgu Lazanju, vienīgi kur var vēl pagaršot tas ir Riga Plaza. Ja esat Itālijā noteikti paēdat Lazanju. Lai Jums veicās gatavojot.

Protams pašu gatavota ir labāka ne kā ēstuvēs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elizabete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es tik nesapratu, tas plāksnes ir arī kaut kur jāmērcē vai nē? Kā ņem no pakas ārā tā liek virsu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Snaca perfekta, paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
š
šeiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiko taisiju pec receptes sanak labi bet tas proporcijas jaliek vairak ka rakstits savadak sanak par isu tas merces ta es teikšu tiri labi esmu izmeģinajis dazadadas receptes lazanjas si ta prastaka man liekas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lietoju cuukgalas malto galu liellopa vietaa un tikai puslitru uudens savaadaak buutu par skidru netaisiiju besamela meerci bet vnk nopirku gataco sanaaca vnk dieviigi paldies par superiigo recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diemžēl sanāca daudz par daudz ūdeņainu, smēlu pat ūdeni nost mērcei diezgan, bet vienalga bija par daudz. Citādi jau garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
*
*******
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kur var nopirkt gatavu ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ince
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
..tikko pagatavoju-tiešām izcili!..paldies!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā arī es izmantoju vairāk visu, gaļu taisīju viarāk, mērci taisīju vairāk, sieru liku vairāk. Cik daudz, gaļīgu un sierīgu gribat, tas katra paša ziņā :)
Gaļa man bija 1kg300grami, sirs bija pie 500 gramiem (Krievijas), saldais krējums 500ml. Var darīt visu pēc recpetes, bet daudzumus katrs pats var koriģēt. Tie kas bieži pērk malto gaļu, tie arī vizuāli var uzmest, cik tad tur sanāktu un cik bieza būtu tā gaļas kārta :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piekrītu tam, ka jāskatās uz lazanjas plāksnēm. Uz manas pakas arī rakstīt, ka jācep 30-40min, ciām varbūt tas laiks ir mazāks par 10min, tas arī jāievēro. Tāpēc iespējams te kādam nesanāca. Vēl jāskatās, cik daudz mērcītes un cik gaļiņa sulīga. Es piemēram pa savam gaļas mērci taisīju. Sīpolu piemēram es pierīvēju ne iegriezu, man šoreiz grbējās, lai ir garša ne lieki gabaliņi starp gaļu. Burkānus neliku, tas man vienmēr izbojā visus sacepumus :( Mērcei izmantoju saldo krējumu un garšvielas pa savam. Ja pietiekami daudz mērces, tad plāksnes nevajag mērcēt. Un arī jāskatās, kas rakstīts uz lazanjas pakas, uz manām bija rakstīts, ka nevajag mērcēt :) Tātad nevajag :) Esmu vienmēr uzskatījusi, ka ēdiens jātaisa ar rūpību un milestību, tad vienmēr ir vismaz ēdams, ja ne vizuāli ne tas ko gaidīja :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lolita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikko uztaisīju-īstenībā ļoti garšīgs-tāds pats un vēl garšīgāks nekā veikalā nopērkams :) bet noteikti ir JAIZMERCE MAKARONU PLAKSNES-jo es neizmerceju un man 2 kartas sanaca sausas un cietas plaksnes-iznemu araa un edu talak :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca super!!! Ļoti garšīgi, veicu dažas izmaiņas- neliku selerijas kātus, un ūdeni pielēju sautējoties 1/2l, kā bija rakstijis kāds jau komentāros. Sieru pa virsu atkal uzliku uz pusi vairāk, paldies par recepti:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es sho recepti izmantoju jau gadus divus, meenesii reizi pagatavoju, super gardi, paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patika.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liiiguciss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca super lazanja :) gaļas mērcei papildus pievienoju kabaču un paprikas lečo, ņammīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Austris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garsha loti laba - konsistence ideaala.... vieniigi, garsvielas vairaak jaaaliek un pannai pa virsu folija lai viss ir miiksts :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
maza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ir 9 gadi es gribeju uztaisit vecakiem parsteigumu un izdevas mamma uzslaveja un teica kad sito mes atkartosim
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
puka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
forsa lazanja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Archy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcepta ir... tulit garsosu un edisu, bet jau cepsanas procesaa... man liekas, ka tur tas sastavdaljas ir noraditas mazak neka vajag... galja sanaca liidz, liidz, ta otra merce ari liidz liidz, es pat teiktu, ka bik pa maz :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šobrīd krāsnī cepās. Parmas siera vietā izmantoju Goudu, nez kā sanāks.
Receptē rakstīts, ka jācep 20-30 min. Iesaku pievērst uzmanību makaroniem, jo manejiem uz paciņas rakstīts, ka jācem 30-40 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili! Galīgi neesmu pavārs un pēc šīm vienkāršajām instrukcijām uztaisiju ļoti garšīgas vakariņas.

Autors varētu vienīgi norādīt precīzāk daudzumus atsevišķās vietās sastāvdaļām, bet man uz izjūtu izdevās labi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
samanta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīga lazanja man:) palīdzēja mamma uztaisīt
viss izdevās,kā: )ieplānojām
lai jums veicas: )
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uztaisīju-sanāca vienkārši super..
Paldies par garšīgo recepti ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Normunds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recete OK, bet man sanāca pašķidrs tas pasākums. Vai nu gaļas mērce bija pašķidra vai arī gaļa jāliek bez buljona.
Garša uz 4
Konsistence nesanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garda sanāca un tiešām norādītais laiks arī tika izmantots sagatošanai :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kk
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekaa nesanaaca, lazanjas plaaksnes kaadas cietas bija saakumaa taadas arii palika :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labs, tikai vairāk garšvielu!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
ROBIS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
džesika: pilnigi nepareizi kaa tu saki ļoti garšigi(pati nemaki gatavot) :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
ezene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti labs ediens! :)
Bet ta ka diezgan laikietilpigs, tad vairak ka brivdienu ediens! :)
Cik esmu taisijusi tik ir sanakusi. Lazanjas plaksnes nekad nevaru, lieku tadas pasas. tomatu pastu liek pie galas merces!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uztaisiju= taču pamaniju ka rakstot kā tās mērces jataisa nav rakstīts kur gaļas mērcei jaizmanto Tomātu mērce un tai otrai siers kur .
Uztaisiju tagad ēdu - nu ir jau garšīgi taču ne mana gaumē [ nekad īsti nav garšoju lazaņa ]
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egons
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav garšīgāks makaronu ēdiens par lasanju
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Džesika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man neka nesanaca... tikai nauda veja... ;p nekad vairs negribetu taisit
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī taisīju pēc šīs receptes un sanāca loti garšīgi!
Piekrītu par to, ka nevajag tik daudz ūdens, jo sanāk par šķidru.
Makaronu plāksnītes izmērcējām siltā ūdenī un tad likām - viss kārtībā maliņas nau apdegušas/sakaltušas. un nemaz nevajag vārīt. :)
Dīvaini lasīt, ka kādam neizdevās, jo mans sanāca uz visiem 100%
Un iesaku piebērt gaļai pavairāk malto piparu - manuprāt gardāk. :)

Lai jums veicas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes