Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vienkārši vārīti zirņi

Vienkārši vārīti zirņi

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Zirņus pasniedz karstus vai aukstus abejādi ir gardi. Atsevišķi pasniedz pienu vai alu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pelēkie zirņi
  • Sāls
  • Piens vai alus pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. 8 stundas mērcētus zirņus novāra mīkstus.
  2. Vārīšanās beigās pievieno sāli, nokāš, var atstāt nedaudz šķidruma, lai nav sausi. Var sāli piebērt jau nokāstiem, berot pa starpām - ber zirņus, uzpurina sāli, atkal ziņus, sāli u.t.t. Protams ar sāli nepārcenšas. Pasniedz.

    Labu apetīti!
    Vārīšanās beigās pievieno sāli, nokāš, var atstāt nedaudz šķ...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas