Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžogu ievārījums

Pīlādžogu ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veselīgās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādža ogu
  • 1 kg cukura
  • 0.5 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

800 min.
  1. Pīlādžu ogas notīra, nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni (rūgtuma mazināšanai) un tur tajā 5-10 min.
  2. Ūdeni nolej, savāra sīrupu, rēķinot 0,5l ūdens uz 1 kg cukura.
  3. Ogas ieber karstā sīrupā un tur tajā 12 stundas, lai tās piesātinātos ar sīrupu.
  4. Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

Lai l...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas