Pīlādžogu ievārījums

Pīlādžogu ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādža ogu
  • 1 kg cukura
  • 0.5 l ūdens

Pagatavošana

800 min.
  1. Pīlādžu ogas notīra, nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni (rūgtuma mazināšanai) un tur tajā 5-10 min.
  2. Ūdeni nolej, savāra sīrupu, rēķinot 0,5l ūdens uz 1 kg cukura.
  3. Ogas ieber karstā sīrupā un tur tajā 12 stundas, lai tās piesātinātos ar sīrupu.
  4. Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

Lai l...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

lidija 2009. gada 9. septembris 15:34
Tā ir laba.Ziemā antibiotikas nav jālieto!
lidija 2009. gada 9. septembris 15:34
Tā ir laba.Ziemā antibiotikas nav jālieto!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi