Pīlādžogu ievārījums

Pīlādžogu ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādža ogu
  • 1 kg cukura
  • 0.5 l ūdens

Pagatavošana

800 min.
  1. Pīlādžu ogas notīra, nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni (rūgtuma mazināšanai) un tur tajā 5-10 min.
  2. Ūdeni nolej, savāra sīrupu, rēķinot 0,5l ūdens uz 1 kg cukura.
  3. Ogas ieber karstā sīrupā un tur tajā 12 stundas, lai tās piesātinātos ar sīrupu.
  4. Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam vāra uz vienmerīgas uguns apmēram 1 stundu.

Lai l...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

lidija 2009. gada 9. septembris 15:34
Tā ir laba.Ziemā antibiotikas nav jālieto!
lidija 2009. gada 9. septembris 15:34
Tā ir laba.Ziemā antibiotikas nav jālieto!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi