Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
J
Justīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man šķiet ka siers viss iztek un nekādas jēgas, jo liellopu gaļa taču ilgi jāvāra!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
juta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es lieku iekšā rupjmaizi ,žāvētu speķīti ,un žāvētu plūmi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsigi!

iemcies taisiit est zigi un tad komentee kko..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
klukste
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gatavoju līdzīgi. Bet pildījumā lieku: 1) mazos kubiciņos sagrieztu rupjmaizi + kubiciņos sagrieztu žāvētu cūkas vaidziņu vai 2) apceptus sīpolus ar apceptu jauktu vai cūkas malto gaļu un mazliet burkāniem + garšvielas. Katrā gadījumā vienmēr lieku rupjmaizes kubiņus, bet nedaudz.
Sagatavotos rullīšus aptinu ar parastu diegu, uz pannas apcepu, uzleju buljonu (bet jāsķatās lai nepārsālītu) vai ūdeni un pīlē - cepeškrānī, cep kāmēr gaļa mīksta. Tad sameklēju diega galu, pie rullīša pielieku dakšiņu un tā pieturot diegs norullējas. No buljona un saldā krējuma pagatavoju mērci un rullīšus liek atpakaļ mērcē.
Ļoti garšīgi. Tas mans firmas ēdiens pirmajā Jaungada dienā, ko parasti pagatavoju Vecgada vakarā. Lai arī jums labi garšo!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes