Ķirbju uzpūtenis

Sastāvdaļas

  • 0.5 l ķirbju biezeņa
  • 2 tējkarotes želatīna
  • Citrona sula
  • Cukurs
  • Piens

Pagatavošana

1 min.
  1. 0,5l ķirbju biezeņa pievieno 2 tējkarotes želatīna, pēc garšas pievieno citrona sulu, cukuru.Ieliek ledusskapī, lai sāk recēt. Puto līdz veidojas čaugana masa. Liek traukā, atdzesē. Pasniedz ar pienu.

Komentāri

linda 2014. gada 10. janvāris 05:56
Domats ir vaarits biezenis??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi