Marinēta paprika ar eļļu

4 1
Marinēta paprika ar eļļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 kg paprikas, vēlams krāsaina
  • Marinādei:
  • 1 l ūdens
  • 200 g cukura
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esences
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku iztīra, sagriež palielos gabalos. Katlā uzvāra ūdeni, papriku blanšē 1-2 minūtes. Tad pildā tīrās burciņās (vēlams 0.5 litri).
  2. Gatavo marinādi: uzvāra ūdeni, pieber sāli, cukuru, mazliet pavāra. Beigās pievieno etiķa esenci, bet vairs nevāra.
  3. Pārlej ar marinādi papriku. Katrā burciņā virsū uzlej 2 ēdamkarotes eļļas.
  4. Karsē 0.5 litru burciņas 85 grādu temperatūrā 15 minūtes. Burkas aizvalcē ar metāla vāciņu. Uzglabā vēsā vietā līdz burciņas tiek iztukšotas.

    Labu apetīti!
    Karsē 0.5 litru burciņas 85 grādu temperatūrā 15 minūtes. Bu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Līga 2014. gada 23. augusts 16:20
Paldies par gardu recepti( zacenīti ) Veikalā pirktie nestāv klāt - tā puiši saka :)
Jana 2014. gada 14. augusts 11:13
Superīga.....
ilze 2011. gada 26. septembris 15:44
gatavoju jau otro gadu .loti visiem garšo....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi