Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēta paprika ar eļļu

Marinēta paprika ar eļļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg paprikas, vēlams krāsaina
  • Marinādei:
  • 1 l ūdens
  • 200 g cukura
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esences
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku iztīra, sagriež palielos gabalos. Katlā uzvāra ūdeni, papriku blanšē 1-2 minūtes. Tad pildā tīrās burciņās (vēlams 0.5 litri).
  2. Gatavo marinādi: uzvāra ūdeni, pieber sāli, cukuru, mazliet pavāra. Beigās pievieno etiķa esenci, bet vairs nevāra.
  3. Pārlej ar marinādi papriku. Katrā burciņā virsū uzlej 2 ēdamkarotes eļļas.
  4. Karsē 0.5 litru burciņas 85 grādu temperatūrā 15 minūtes. Burkas aizvalcē ar metāla vāciņu. Uzglabā vēsā vietā līdz burciņas tiek iztukšotas.

    Labu apetīti!
    Karsē 0.5 litru burciņas 85 grādu temperatūrā 15 minūtes. Bu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas