Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Siera kūka ar Selgas cepumiem

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Cepumus ļoti smalki sasmalcina un pieliek sviestu, to visu sakuļ viendabīgā masā, pieberot 1 karoti cukura.
2. Saputo sieru, olu dzeltenumus, cukuru, miziņas, pēc tam pievieno miltus un iecilā saputotus olu baltumus.
3. Cepamajā formā ar augstām malām ieklāj cepamo papīru, tad blīvi ieklāj cepumu masu kā pamatu un piestampā. Virsū uzlej saputoto masu un izlīdzina.
4. Cep cepeškrāsnī 170 grādos vienu stundu. Var rotāt ar pūdercukuru un dzērvenēm, pēc izvēles. Var arī nerotāt nemaz.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu