Siera kūka ar Selgas cepumiem

Siera kūka ar Selgas cepumiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas * 200g Philadelphia siera (bez zaļumiem)
  • 5 olu dzeltenumi
  • 5 olu baltumi
  • 10 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. miltu ar kaudzi
  • 100 g sviesta
  • 1 paciņa (200g) Selgas cepumu (var arī ar šokolādi – nedaudz citādāka garša)
  • 1 rīvēta citrona miza
  • 1 rīvēta apelsīna miza

Pagatavošana

90 min.
  1. Cepumus ļoti smalki sasmalcina un pieliek sviestu, to visu sakuļ viendabīgā masā, pieberot 1 karoti cukura.
  2. Saputo sieru, olu dzeltenumus, cukuru, miziņas, pēc tam pievieno miltus un iecilā saputotus olu baltumus.
  3. Cepamajā formā ar augstām malām ieklāj cepamo papīru, tad blīvi ieklāj cepumu masu kā pamatu un piestampā. Virsū uzlej saputoto masu un izlīdzina.
  4. Cep cepeškrāsnī 170 grādos vienu stundu. Var rotāt ar pūdercukuru un dzērvenēm, pēc izvēles. Var arī nerotāt nemaz.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 170 grādos vienu stundu. Var rotāt ar pūderc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Renāte Rozentāle 2. augusts 16:47
Ideāla kūka, garšīgāku neesmu ēdusi, es cepu ilgak kkur 1,5h un liku papildus cepam pannā visu veidni un apkārt ūdeni ieleju lai nepiedeg, sanāca zeltaini brūna, paldies
Inga 2015. gada 30. decembris 11:52
Viss sanāca super. Izmantoju mascarpones sieru filadelfijas vietā.
jeisy 2014. gada 16. aprīlis 20:09
is was good cake!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi