Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Plūmes želatīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Plūmes, cukurs, želatīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Plūmes nomazgā, izņem kauliņus.Ogas blanšē( apmēram 2 min aukstā un karstā ūdenī).Pēc blanšēšanas saliek tīrās, izkarsētās 0,5l burkās un virsū uzlej sīrupu. Burciņas aizvalcē un aukstā vietā sarecēt.Parasti pasniedz stikla trasukos ar putukrējumu. Sīrups: uz 1 litru ūdens ņem 300-500 g cukura,savāra un pielej klāt uzbriedinātu želatīnu.Želatīna un sīrupa attiecības tādas pašas kā citām marinādēm.
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas