Plūmes želatīnā

Sastāvdaļas

  • Plūmes, cukurs, želatīns

Pagatavošana

60 min.
  1. Plūmes nomazgā, izņem kauliņus.Ogas blanšē( apmēram 2 min aukstā un karstā ūdenī).Pēc blanšēšanas saliek tīrās, izkarsētās 0,5l burkās un virsū uzlej sīrupu. Burciņas aizvalcē un aukstā vietā sarecēt.Parasti pasniedz stikla trasukos ar putukrējumu. Sīrups: uz 1 litru ūdens ņem 300-500 g cukura,savāra un pielej klāt uzbriedinātu želatīnu.Želatīna un sīrupa attiecības tādas pašas kā citām marinādēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi