Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta paprika krējuma mērcē

2005. gada 21. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
35 min
1. Papriku noskalo, pārgriež uz pusēm, iztīra sēklas, noskalo. 2 tomātus sagriež kubiciņos, tāpat arī pusžāvēto gaļu, sajauc ar malto gaļu, pilda papriku, izliek uz pannas, kas ir iesmērēta ar margarīnu. Atlikušo tomātu sagriež ripiņās un izliek uz pannas. Pannu ievieto cepeškrāsnī, visu cep 200 grādu temp. 30 min., tā lai nepiedegtu paprika, lai tas nenotiktu, pievieno mazliet ūdens. Kad paprika ir gatava, pannu izņem no cepeškrāsns, no tās izņem papriku, pievieno kreejumu, sāli, maltos piparus, uz plīts to uzvāra un tad papriku novieto atpakaļ pannā un pasautē vēl 5 min. Papriku pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Uz augšu