Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta paprika krējuma mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 paprikas
  • 400 -500g maltās gaļas
  • 100 g pusžāvētās gaļas
  • 3 tomāti
  • Paciņa krējuma
  • Sāls, pipari maltie
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Papriku noskalo, pārgriež uz pusēm, iztīra sēklas, noskalo. 2 tomātus sagriež kubiciņos, tāpat arī pusžāvēto gaļu, sajauc ar malto gaļu, pilda papriku, izliek uz pannas, kas ir iesmērēta ar margarīnu. Atlikušo tomātu sagriež ripiņās un izliek uz pannas. Pannu ievieto cepeškrāsnī, visu cep 200 grādu temp. 30 min., tā lai nepiedegtu paprika, lai tas nenotiktu, pievieno mazliet ūdens. Kad paprika ir gatava, pannu izņem no cepeškrāsns, no tās izņem papriku, pievieno kreejumu, sāli, maltos piparus, uz plīts to uzvāra un tad papriku novieto atpakaļ pannā un pasautē vēl 5 min. Papriku pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas