Pildīta paprika krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 paprikas
  • 400 -500g maltās gaļas
  • 100 g pusžāvētās gaļas
  • 3 tomāti
  • Paciņa krējuma
  • Sāls, pipari maltie

Pagatavošana

35 min.
  1. Papriku noskalo, pārgriež uz pusēm, iztīra sēklas, noskalo. 2 tomātus sagriež kubiciņos, tāpat arī pusžāvēto gaļu, sajauc ar malto gaļu, pilda papriku, izliek uz pannas, kas ir iesmērēta ar margarīnu. Atlikušo tomātu sagriež ripiņās un izliek uz pannas. Pannu ievieto cepeškrāsnī, visu cep 200 grādu temp. 30 min., tā lai nepiedegtu paprika, lai tas nenotiktu, pievieno mazliet ūdens. Kad paprika ir gatava, pannu izņem no cepeškrāsns, no tās izņem papriku, pievieno kreejumu, sāli, maltos piparus, uz plīts to uzvāra un tad papriku novieto atpakaļ pannā un pasautē vēl 5 min. Papriku pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi