S, 19.04.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par T+
RUS
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Zirņi ar speķi ar žāvētu speķi
Zirņi ar speķi ar žāvētu speķi
Baiba Kurzemniece
2005. gada 5. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz māla bļodiņās, pārlietus ar kubveida gabaliņos sagrieztu un ar sīpoliem apceptu speķi.
Pagatavošana
60 min
1.
Nomērcētus pelēkos zirņus pārlej ar karstu ūdeni, lai būtu apsegti.
2.
Vāra bez sāls, dažas reizes ūdeni papildinot.
3.
Īsi pirms zirņu gatavības pieber sāli.
4.
Gatavus zirņus nokāš. Atsevišķi pasniedz rūgušpienu.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Krāsot olas sīpolu mizās vai sarkanajā kāpostā? Abos reizē!
Padomi
Video
⟩
Zaļās Lieldienu olas, krāsotas dabas veltēs
Padomi
Raibas un dažādos toņos: kā krāsot olas "Karkade" tējā
Padomi
Video
⟩
Koši zaļas Lieldienu olas un tikai dabīgas izejvielas
Padomi
Perfektas rauga mīklas recepte, ieteikumi un populārākās kļūdas
(3)
Recepšu izlases
24 cūkgaļas šašlika receptes kārtīgai grilēšanai
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Обманчивые обещания: чем опасна торговая война для США и мира
RUS TVNET
Паника на пароме Таллинн-Хельсинки: "Пассажиры в ужасе запрыгивали на скамейки"
RUS TVNET
Весенний призыв-2025 в России: новые законы и первые облавы
RUS TVNET
Китай копирует российские системы вооружений путем шпионажа
Uz augšu