Bumbieri ar biezpienu un ķiršiem

Sastāvdaļas

  • 3 lieli bumbieri
  • ½ citrona sulas
  • 100 g biezpiena
  • 2 ēd.k. krējuma
  • 2 ēd.k. cukura
  • 12 ķirši no kompota
  • 1 ēd.k. ķiršu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbierus nomizo, sagriež 4 daļās, izgriež serdi, bumbieru daivas kārto šķīvī staru veidā. Biezpienu samīca ar krējumu, pieliek cukuru un nedaudz ķiršu sulas. Uz katra bumbiera gabaliņa liek pa ķirsim, šķīvja centrā liek kaudzītē biezpienu.

Komentāri

roberts 2011. gada 26. aprīlis 19:25
ļoti garšīgs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi