Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tunča salāti ar kukurūzu

Tunča salāti ar kukurūzu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bundža tunča savā sulā
  • 2 ēd. k. konservētas kukurūzas
  • 1 mazs sīpols
  • 2-3 cieti novārītas olas
  • Majonēze vai dabīgais jogurts
  • Citrona vai laima sula
  • Sāls
  • Svaigi malti pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolu smalki ar nazi sagriež vienādos gabaliņos, aplej ar citrona sulu. Sīpolu nevajag kapāt mašīnās vai malt, gabaliņi būs nevienmērīgi un nesmuki.
  2. Tuncim nolej sulu, liek bļodā, ar dakšiņu sadala apm. 1 - 1,5 cm lielos gabalos.
  3. Pievieno kukurūzu, sagrieztu olu, apmarinētos sīpolus. Pārlej ar majonēzi (vai jogurtu, ja vēlas mazāk treknumu), piemaļ piparus, samaisa (navajag mīcīt putrā). Nogaršo, vai pietiek sāls un skābuma, ja nepieciešams, papildina ar garšvielām.
    Servē ar grauzdetu maizi.

    Labu apetīti!
    Pievieno kukurūzu, sagrieztu olu, apmarinētos sīpolus. Pārle...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas