Sīpolu smalki ar nazi sagriež vienādos gabaliņos, aplej ar citrona sulu. Sīpolu nevajag kapāt mašīnās vai malt, gabaliņi būs nevienmērīgi un nesmuki.
Tuncim nolej sulu, liek bļodā, ar dakšiņu sadala apm. 1 - 1,5 cm lielos gabalos.
Pievieno kukurūzu, sagrieztu olu, apmarinētos sīpolus. Pārlej ar majonēzi (vai jogurtu, ja vēlas mazāk treknumu), piemaļ piparus, samaisa (navajag mīcīt putrā). Nogaršo, vai pietiek sāls un skābuma, ja nepieciešams, papildina ar garšvielām.
Servē ar grauzdetu maizi.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1 bundža tunča savā sulā
2 ēd. k. konservētas kukurūzas
1 mazs sīpols
2-3 cieti novārītas olas
Majonēze vai dabīgais jogurts
Citrona vai laima sula
Sāls
Svaigi malti pipari
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Sīpolu smalki ar nazi sagriež vienādos gabaliņos, aplej ar citrona sulu. Sīpolu nevajag kapāt mašīnās vai malt, gabaliņi būs nevienmērīgi un nesmuki.
Tuncim nolej sulu, liek bļodā, ar dakšiņu sadala apm. 1 - 1,5 cm lielos gabalos.
Pievieno kukurūzu, sagrieztu olu, apmarinētos sīpolus. Pārlej ar majonēzi (vai jogurtu, ja vēlas mazāk treknumu), piemaļ piparus, samaisa (navajag mīcīt putrā). Nogaršo, vai pietiek sāls un skābuma, ja nepieciešams, papildina ar garšvielām.
Servē ar grauzdetu maizi.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
bambina2012. gada 6. februāris 17:23
saaliits gurkis hui.
daudz labaak garso ar marineetu
zuze2010. gada 14. oktobris 20:28
kaut kā nepārliecina šī recepte...
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri