Bērzlapīšu un podiņu salāti

Sastāvdaļas

  • ½ l burciņa sālītu bērzlapīšu
  • 1 liels sīpols
  • 200 -300 g skāba krējuma

Pagatavošana

10 min.
  1. Sēnes sakapā, sīpolu smalki sagriež. Sajauc ar krējumu. Gardāki, ja ļauj laiciņu ievilkties.
  2. Bērzlapīšu vietā var izmantot arī sālītas alksnenes, villenes, rudmieses, bet tomēr garšas ziņā nepārspējami ir tieši bērzjapu un podiņu salāti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi