Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas sarkanā mērce

Maltās gaļas sarkanā mērce

FOTO: Depositphotos.com

Ļoti garšīga mērce, kuru var pasniegt ar makaroniem, rīsiem vai griķiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (labāk cūkgaļas, jo tā ir sulīgākā)
  • 2-3 sīpoli
  • Tomātu mērce
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā katlā uzkarsēj eļļu un liek iekšā sagrieztus sīpolus. Nedaudz apcep, līdz sāk parādīties brūns tonis.
  2. Pievieno malto gaļu. Cep to ~ 7 min.
  3. Tad pieliek klāt tomātu mērci. Ja vēlas, lai mērce šķidrāka, var ieliet nedaudz ūdens. Mērce vēl uz nelielas uguns pasautē ~ 5-7 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ātrā dārzeņu zupiņa

Ātrā dārzeņu zupiņa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas