Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi podiņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 Baklažāns
  • 2 palieli tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 Paprikas
  • 2 glāzes brūno rīsu
  • Garšvielas
  • 2 ed. karotes olīveļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz pannas apcep sakapātu sipolu, pievieno sasmalcinatu papriku, tomatus, garšvielas un minūtes 10 pasautē uzliekot vaku. Pieber rīsus un ūdeni, tā lai viss ir nosegts, un vāra līdz rīsi piebriest (pēc vajadzibas pievieno vēl ūdeni, lai nepiedeg). Kad rīsi piebrieduši saliek podiņos un pielej vēl ūdeni, lai tas ir 2 pirkstu platumā virs rīsu maisījuma. Podiņus pirms tam 10 minūtes izmērcē ūdenī. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un sautē tālāk apmeram 20-25 minūtes. Gatavibas pazīmi nosaka pagaršojot, vai rīsi mīksti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas