Rīsi podiņā

Sastāvdaļas

  • 1 Baklažāns
  • 2 palieli tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 Paprikas
  • 2 glāzes brūno rīsu
  • Garšvielas
  • 2 ed. karotes olīveļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz pannas apcep sakapātu sipolu, pievieno sasmalcinatu papriku, tomatus, garšvielas un minūtes 10 pasautē uzliekot vaku. Pieber rīsus un ūdeni, tā lai viss ir nosegts, un vāra līdz rīsi piebriest (pēc vajadzibas pievieno vēl ūdeni, lai nepiedeg). Kad rīsi piebrieduši saliek podiņos un pielej vēl ūdeni, lai tas ir 2 pirkstu platumā virs rīsu maisījuma. Podiņus pirms tam 10 minūtes izmērcē ūdenī. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un sautē tālāk apmeram 20-25 minūtes. Gatavibas pazīmi nosaka pagaršojot, vai rīsi mīksti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi