Picas pamatnes (2 gab. - apaļās, tās, kas ir pārdošanā saldētas)
6 ēd. k. majonēzes
Kečups (labas kvalitātes) vai tomātu mērce
1/2 svaigas paprikas
150 g svaigu šampinjonu
300 g šķiņķa un salami desas
Melnās olīves
Oregano
Baziliks
300 g divu veidu siera (vienam jābūt, kas labi kūst, bet otrajam, kuram ir stiprs aromāts)
Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek picas pamatnes.
Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).
Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, papriku, olīves) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos. Visu pārkaisa ar oregano.
Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz picas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis.
Kad pica gatava, dekorē ar svaiga bazilika lapiņām.