Ātrā ābolmaize

Sastāvdaļas

  • 1 liels skābs ābols
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 4 tējkarotes skābā krējuma
  • Sviests
  • Cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

15 min.
  1. Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu (var arī no abām pusēm) Virsū liek nomazgātu, šķēlītēs sagrieztu ābolu, uz tā 1 tējkaroti skābā krējuma, nedaudz cukuru un kanēli, pēc vēlēšanās var arī nedaudz vanīlīncukuru. Maizes liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep, kamēr maize kļūst zeltaina.

Komentāri

Pavļiks 2010. gada 20. jūnijs 22:16
Mīklai kefīra vietā var izmantot pienu?
dace 2009. gada 31. oktobris 18:04
Man šī recepte ļoti patīk! Es ātri mikrenē apcepu un mazā ābolmaizīte gatava!
Astra Romanova 2009. gada 28. septembris 22:23
ja tāda nepatīk,tad virsū liek ar sviestu apsmērētu baltmaizes šķēli un cep tosterī

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi