Aitas vilna

Sastāvdaļas

  • 6 vārīti āboli
  • 36 krustnagliņas
  • Sarīvēts kokosrieksts
  • 25 g nerafinēta cukura
  • 20 g nesālīta sviesta
  • 600 ml baltā saldā vīna
  • 1 l mājas alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Krustnagliņas sasprauž ābolos. Liek sakarsētā krāsnīun cep 40min, kamēr tie kļūst ļoti mīksti. Uzsilda vīnu un alu līdzvārīšanās temperatūrai. Nosmeļ putas un iemaisa kokosriekstu, cukuru un sviestu. Pievieno ābolumasu tā, lai tā paliek virspusē. Pilda siltās glāzēs vai kausos un pasniedz ar karotītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi