1. Rabarberus nomizo, sagriež gabalos, samaisa ar cukuru (1 ēd. k.) un noliek malā, tikmēr gatavo pildījumu.
2. Biezpienu ar cukuru, vaniļas cukuru un skābo krējumu samaisa (saberž).
3. Pievieno mannu, sāli, olas un samaisa, līdz cukurs izkusis (var atstāt uz 20 min., lai manna uzbriest, var neatstāt).
4. Sajauc pudiņu/cieti ar cepamo pulveri un iemaisa biezpiena masā, lai nebūtu kunkuļu.
5. Rabarberiem nospiež sulu, samaisa kopā ar 1 ēd. k. cietes un uzmanīgi iemaisa gatavajā masā.
6. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem. Formu iesmērē ar sviestu, apkaisa ar mannu un ielej masu .
7. Cep 40-45 minūtes, līdz smukai, brūnai garoziņai.

Foto: Anna Anna
8. Gatavs!

Foto: Anna Anna
9. Lai labi garšo!

Foto: Anna Anna