Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Aromātiskie maltās gaļas iesmiņi

Foto: Madara Stankeviča
Ir maltā gaļa, bet negribas cept kotletes vai gatavot klasisko maltās gaļas mērci? Lai top gardi maltās gaļas iesmiņi.
Pagatavošana
30 min
1. Malto gaļu (liellops + cūkgaļa) sajauc ar garšvielām. Te nu droši var izpausties ar tām, kas pašam vislabāk garšo.
Garšvielu maisījuma "Parīze" sastāvs: melnie pipari, ķiploki, sīpoli, diļļu sēklas, rapšu eļļa, koriandrs, čili, rozmarīns, sinepes, dilles, sarkanā paprika, kurkuma.
2. Sagatavoto masu sadala 4 vienādās daļās un aplipina ap koka irbulīšiem.
3. Gaisa cepamkatlā ieklāj cepamo papīru (nav obligāti) un liek iesmiņus.
Foto: Madara Stankeviča
4. Cep 8 minūtes 180 grādos, tad apgriež uz otru pusi un cep vēl 8 minūtes.
Foto: Madara Stankeviča
5. Tad pārziež ar bārbekjū mērci un liek vēl uz 2 minūtēm 190 grādos apcepties.

Lai labi garšo!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu