Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maigās vistas gaļas un dārzeņu kotletes cepeškrāsnī

Foto: Madara Stankeviča
Neticami maigas un sulīgas kotletītes. Pasniedz ar piedevām pēc patikas.
Testam izceptas dažas tika arī uz pannas – brūnākas, jā, bet arī sausākas un eļļainākas.
Pagatavošana
60 min
1. Kāpostu smalki sagriež, sarīvē kabaci. Ber bļodā, apber ar sāli, samaisa un ļauj dārzeņiem atsuloties.
2. Pa to laiku uz smalkās rīves sarīvē nomizotu burkānu un ķiploka daiviņas.
3. Kabacim un kāpostam nospiež sulu, liek klāt gaļu, sarīvēto burkānu, ķiplokus.
4. Pievieno divas olas, sāli, piparus un mannu. Visu kārtīgi samaisa un atstāj 10 minūtes, ļaujot mannai uzbriest.
5. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
6. Veido plakanas kotletītes, liek uz cepešpannas.
Foto: Madara Stankeviča
7. Cep 190-200 grādos aptuveni 25 minūtes.
8. Lai arī kotletes nav brūnas, kādas tās paliek cepot uz pannas, toties tiek pagatavotas bez kripatas eļļas.

Lai labi garšo!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu