1. Pārlej ar baltās šokolādes garšas glazūru no iepakojumiem nelielā burciņā un izkausē virs tvaika vai karsta ūdens peldē.
2. Tāpat pārlej tumšās šokolādes garšas glazūru no iepakojumiem nelielā burciņā un izkausē virs tvaika vai karsta ūdens peldē.
3. Ābolus sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs - apļos, ar cepumu formiņu izņem viduci tā lai nepaliek sēklas.
4. Ābolu apļus nosusina ar papīra dvieli (lai uz tiem labāk klātos glazūra) un iemērc izkausētajā glazūrā, liek uz cepamā papīra un dekorē ar Dr. Oetker gatavajiem cukura rotājumiem pēc izvēles.
5. Pēc tam aplī ievietojiet koka iesmu. Atstājiet desertu sastingt vai baudiet uzreiz. Padoms: desertam der arī Dr. Oetker baltās un tumšās šokolādes garšas glazūra