Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Pupiņu un asinsdesas kroketes

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Skaties, kā aktierim un brīvmāksliniekam Ģirtam Krūmiņam šefpavāra Žaņa Raivo Behmaņa virsvadībā veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Bonduelle".
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
30 min
1. Uz pannas sautē sīpolus un ķiplokus, tad pievieno nolobītu, sasmalcinātu asinsdesu, kapātus pētersīļus un sacep.
2. Pupiņas, kam iepriekš noliets šķidrums, bļodā saspaida un tad samaisa kopā ar atdzesētu, apceptās asinsdesas masu. Masu saformē 20 g bumbiņās, liek ledusskapī nedaudz atdzesēt.
3. Bumbiņas panē: miltos, olā, panko, olā, panko.
4. Fritē 180C temperatūrā, līdz kroketes ir zeltaini brūnas.
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
5. Pasniedz ar plūškoka ievārījumu. Lai labi garšo!
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Uz augšu