1. Ķiršus ber katliņā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un 100g cukura, vāra uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot apm. 20-25 minūtes, līdz daļa ķiršu izšķīdusi. Kartupeļu cieti izšķīdina nelielā daudzumā auksta ūdens, lēnā strūklā lej klāt ķiršiem un maisot vāra 10-15 sekundes, līdz masa iebiezinās. Ņem nost no uguns un atstāj pilnībā atdzist.
2. Traukā liek Mascarpones sieru, saldo krējumu un pūdercukuru, ar mikseri sakuļ viendabīgā krēmā.
3. Liek kopā kūku. Cepumus pēc nepieciešamības pielāgo trauka izmēram (daļu saīsina). Trauka pamatā pavisam nedaudz ziež krēmu. Cepums aši mērc pienā, izliek pamatni. Virsū tiem ziež pusi no krēma, tad liek pusi no ķiršu masas, atkal cepumu kārta, krēms un virspusi nobeidzam ar ķiršu kārtu. Gatavo kūku liek ledusskapī savilkties (vislabāk uz nakti).
4. Pirms pasniegšanas kūku var papildināt ar tematiskiem dekoriem - dzērvenēm, mandeļu skaidiņām utml.