1. Ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes, liek uz cepamās plāts uz cepamā papīra, apkaisa nedaudz ar cukuru un kanēli, liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 190° un cep, līdz āboli mīksti, apm. 20-30 minūtes, atkarībā no ābolu cietības.
2. Izceptos ābolus ņem ārā no krāsns, mīkstumam noņem mizas, liek traukā un atdzesē. Mīkstums sanāks apm. 200-240g.
3. Traukā liek krēmsieru (pirms gatavošanas patur istabas temperatūrā, lai vieglāk saputot), saldo krējumu un pūdercukuru. Visu saputo viendabīgā krēmā, tad tajā iemaisa atdzesēto ābolu masu.
5. Kārto desertu. Trauciņā liek zefīra gabaliņus, tad krēmu, tad cepumu drupačas, atkal zefīrs, krēms, cepumi. Virspusi var papildināt ar svaigām ogām vai augļiem. Tas arī viss - deserts gatavs!