Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Kakao krēms uz jogurta bāzes ar ķīseli

Foto: Inga Meijere
Svaigs, viegls deserts, pasniedz ar jebkuru ogu ķīseli.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Mājas maltītes ģimenei" autore Inga Meijere.
Pagatavošana
180 min
1. Sagatavo nepieciešamo. Kakao pulveris tiek izmantots tas, kas ir bez cukura.
Foto: Inga Meijere
2. Uzvāra kakao ar pienu un cukuru. Atdzesē.
3. Uzbriedina želatīnu aukstā ūdenī un pēc tam izkausē karsta ūdens peldē. Nedaudz atdzesē.
4. Nedaudz uzputo jogurtus un pakāpeniski pievieno kakao ar pienu un izkausētu želatīnu.
5. Kārtīgi saputo/samaisa. Un liek ledusskapī sastingt.
6. Kakao krēmu pasniedz ar ogu ķīseli.
Foto: Inga Meijere
7. Lai labi garšo!
Foto: Inga Meijere
Uz augšu